Julpynt!

Idag har jag julpyntat lite oxå. Så här har jag gjort i mitt rum.

Min julstjärna


MIn lilla julgran med lite tomtar och sånt.I bakgrunden står min chokladkalender.


Tomtar, kort änglar m.m som står nedanför min lilla gran.


Min chokladkalender



Hemlagad SUSHI!!! IGEN!!! och Galaxen discot.

Hej igår fick jag hemlagad sushi igen mums. Det var as gott.
Igår simmade jag oxå, efter det åkte jag hem och åt sushi och sen så åkte jag till Galaxen. Galaxen är ett disco för barn/ungdomar. Dom som gick dit var typ ca 12-15 år. 95 % av dom där inne var fjortisar/wannbe fjortisar. Kanske inte riktigt min stil, men man får hålla ut. det var en kille som var as konstig han kom till mig och Vickan hela tiden typ och dansa. Han typ stötte på oss, men vi bara ignorera honom. Usch ful va han. Men det var roligt där, men jag tror inte att jag vill åka dit igen det räcker med en gång.
Sen när jag ko hem så jag lite på "Pirates of the Caribbean -Svarta Pärlans förbannelse" och sen somnade jag i soffan. Jag sov där hela natten. Tihhe. Det var faktiskt skönt. Filmen gick på tv.
Idag har jag hyrt två filer som jag ska se ikväll. Den ena är "27 Dresses" (komdedi tror jag) och de andra är "Barnhemmet" (thriller). Mina föräldrar ska bort och min syrra är inte hemma ikväll så då ska jag vara ensam. Scarry, nej faktiskt inte. Fast min brorsa ska komma för min mamma fråga om han ville så vi ska se på film tillsamans.
Jag får lägga ut bilderna på kläderna (som jag köpte för en vecka) sen imorrn.
Kram Brum! <3

Sushi!!! Hemlagad...Mmm räkor, lax, rullar och avocado. Mums!!



http://www.psychedelicrecords.com/images/glitter/discoball3.gif

Igår...

Igår på stadsteatern var det roligt, men det kanske kunde varit roligare om man fick göra något. Man lixom bara stod och lyssna och titta.
Gud jag e så klantig jag glömde lägga ut bilderna på det jag köpte. Jag är så klantig.
Igår fick jag även baddräkterna som jag köpte. Jag ska ta kort och lägga ut. Det får bli på lördag.
Idag så fick jag pandagrejerna som jag sålde. JIPPI!
Har inte så mycket att skriva om.
Kram Brum! <3

Ny grej! XD

<----------------------------- Klicka på bilden "Ta ingen skit" så får ni veta lite fakta om mig. Gör det nu! Tack ^^
Kram Bum! <3

Sorry kläderna får ni se nån annan dag!

Ehh.. kläderna som jag köpte får ni se på torsdag jag lägger ut bilder på dom då. Anledningen är att jag vill ta dom i dagsljuset och idag så glömde jag att ta bilderna innan det blev mörkt. Imorrn simmar jag så då hinner jag inte, men på torsdag ska jag göra det. Bra va?!
Idag på slöjden blev jag nästan klar med mitt gosedjur. Stressmannen alltså som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Nästa gång är den klar och då ska jag lägga ut en bild på den. Längtar ni?? Det hoppas jag. Det kanske inte blev den finaste precis för jag råka göra några fel, men jag hoppas att ni kommer gilla den.
Imorrn har jag och min klass studiebesök på Stockholms Stadsteater, för att vi håller på med en musikal i skolan. Det ska bli jätte roligt. Jag hoppas att det kommer vara roligt oxå. Japp så är det.
Kram Brum! <3

Här är en liten bild på Stadsteatern!

Shopping!

Igår var jag och mamma ute och handla. Jag köpte en jacka, ett linne, en t-shirt, ett par tjocka vantar, två par tunna vantar och en mössa. Mamma köpte tandtråd. XD!  
Efter det så åkte jag till simningen. Jag han inte blogga innan eller efter.
Jag ska lägga ut bilder på det jag köpte imorrn.
Kram Brum! <3

Mycket snö!!!

Gud va mycket snö det har kommit. Idag så gjorde jag en snölyckte som jag har tänt nu. Den blev jätte fin. Jag var tvungen att ha ljuset i en glasburk, så att den inte skulle släckas.
Igår var jag hos tandläkaren och satte på tandställnings-knappar (som min tandläkaren kallar det) på dom bakre tänderna. Det gjorde inte alls ont.
Idag har jag även varit på bio. Det var för alla skolpoliser i stockholm. Dom visade WALL·E. Kanske inte den bästa filmen dirket, men okej var den. Wallie är då söt tycker jag! Hihi...
Kram Brum! <3

Min snölyckta!


WALL·E

WALL·E och Eva som han träffar sen. Så sött!


Nej!

Fast nu är the Simpsons slut!

Japp!

Tjaoo jag ser på the Simpsons just nu och sen ska jag se på Höök. Just nu gör jag oxå matteläxan.
Sprutan som jag och dom andra i min klass tog gjorde inte så ont tycker jag. Kartprovet gick oxå bra för mig tror jag.
Kram Brum! <3

Skolpolis

klockan är typ 7.15 på morgonen och jag ska vara skolpolis idag. Kl. 8.00 ska jag vara i skolan.
Igår la jag inte ut något inlägg för jag öva mycket på Nordamerika provet som jag ska ha idag. Idag ska alla i klassen ta en spruta. Inte så läskigt tycker jag i alla fall. Vi får se hur det går.
Kram Brum! <3


TV...!!!

Idag var det ström avbrott hemma hos mig. Fast sen så fixa pappa så strömmen kom tillbaka. Tack pappa!
Just nu ser jag på the Simpsons och kl. 21.00 ska jag se på Desperate Housewives. Japp så är det.
Imorrn skulle Sara egentligen följa med till min simning, men det blev inte så. Synd =( . Hon ska följa med nästa onsdag istället.
På torsdag ska jag ha Nordamerika kartprov så jag måste ng öva lite nu.
Kram Brum! <3


XD

Hej

och

Hejdå! XD

Kram Brum!

http://www.gifs.net/Animation11/Science_and_Body/Bones_and_Skulls/crazy_bones.gif

Första snön!!!

Just nu snöar det! JIPPI! Fast den smällter typ direkt men ändå.
Idag så fortsätter KM. Det ska bli roligt. Jag hoppas att det går bra.
Jag har inte så mycket att skriva. Får väl skirva mer nån annan dag.
Kram Brum! <3


NÖJD!

Hej jag hade jätte roligt igår hemma hos Denises kompis. Vi gjorde ansiktsmasker och såg på film. Huden blev jätte le och skön.
Idag har jag varit på en simtävling. Det var KM som står för Klubbmästerskap. Då är det bara vår simklubb som simmar. Jag tog ett guld och ett brons. Jag är nöjd!
Kram Brum!


VÄRLDSREKORD!

Igår hade jag och min simgrupp jätte roligt. Ett stort grattis till Therese Alshammar som slog världsrekordet på 50 fjäril.
Imorrn kan jag inte blogga för jag och Denise ska sova över hos hennes kompis. Synd va att jag inte kan blogga, men jag kommer ha jätte roligt imorrn.
Kram Brum



JIPPI!!!

Åhh... snart ska jag jag åka till Eriksdalsbadet och se på World Cup. Det ska bli så roligt. Jag är förskyld det är jobbigt. Hatar det!
Idag på musiken fick vi ett liten manus. Vi var i grupper och sen skulle vi spela upp det. För min grupp gick det lite snett, men det blev bra ändå. Längtar tills jag får reda på vilken roll jag ska ha. För ni som inte vet har min skola en musikal varje år.
Kram Brum! <3


Längtar tills imorrn!

Gud det ilar fortfarnade i mina fyra tänder. Jag ska till tandläkaren på fredag och då ska jag fråga värför det ilar så mycket.  Annars mår jag bra.
Imorrn ska jag och min simgrupp inte ha någon simträning för vi ska gå och se på World Cup i simning. Den kommer att vara på Eriksdalsbadet. JIPPI!!! Det ska bli jätte roligt. Bli andra som inte går på simning kanske inte tycker att det kåter så roligt. Men jajja.
Kram Brum! <3




Jobbig dag XD!!!

Hej idag har jag simmat och då fick jag ont i huvudet så jag tog det lungt. Nu har jag inte ont längre. Fast en sak jag har haft ilningar (eller hur det stavas) i fyra tänder hela dan. Det är as jobbigt. 
Just nu ser jag på The Simpsons. Brum + The Simpsons = 4-ever
Kram Brummie! <3


Farsdag!

Hej idag är det farsdag. Jag gav min pappa en liten bok som heter "pappa boken", fyra stycken chokladhjärtan och ett jätte fint kort som jag har gjort. Han blev jätte glad. Min syrra gav honom ingeting hon sa bara grattis. Min brorsa har inte sgt nått fast han bor inte hemma. Han säger väl nått ikväll maybe för han ska komma hem och äta middag. Idag ska jag och pappa även gå över till våra grannar och kolla på deras nya katt. Dom har redan en katt som heter Willie. Dom hade en liten katt innan som hette Charlie men han blev överkörd :'( . Det var väldigt synd han var så söt. Den nya katten heter Igor. Undra hur han ser ut. Hoppas att han e söt.
Kram Brum <3





Här kan ni se ungefär hur liten den jämfört med min hand.


Man ser inte texten men det står "Grattis på Frasdag".


Här har jag ritat av min pappa och jag.


Det står "Grattis på Farsdag pappa önskar Annika".

Hemlagad SUSHI!!!

hej jag har precis ätit hemlagad sushi. Det var skitgott. Här kommer lite bilder:

Kolla visst ser det gott ut. Det är räkor, lax, rullar och avocado. Brevid är det soya och wasabi på tub. Mums.



Ingefära, fast det brukar inte jag äta.


Misosoppa, kanske inte ser så god ut men det var den. Det var små förpackningar med gegga i som man skulle hälla i kokande vatten. Mums.


Kram Brum!

Puppy eyes!

Jag var bara tvungen att lägga ut den här bilden. Kolla vilka puppy eyes! So cute! ^^

En bild ifrån EMA!

Hej här kommer en bild på TH ifrån EMA 08! Snygga kläder COOLISH!!!



Kram Brummie! <3

Åhh...

Idag ska min syrras kompis oc min syrras kompis kompis komma hit. Det dåliga är att dom ska sova i mitt rum för dom får inte plats båda i min syrras rum, så jag får sova i mammas och pappas arbetsrum på nån gästsäng. DÅLIGT! Bajs på dom!
Idag ska jag även träffa Denise. Vi ska gå till fältöversten och sen göra en annan grej oxå. Det ska bli roligt.
Ska skriva mer ikväll.
Kram Brum

EMA!!!

Hej igår var det EMA om strå för Europe Music Awards. Som jag har sagt tidigare så var Tokio Hotel nominerade i katigorerna "Best Act Ever" och "Headliner". Och vet ni vad, dom vann "Headliner" JIPPI!!!! Jag tänkte se det igår men jag så på ett annat program. Man kan ju alltd se klippen med TH från EMA på mtv.se och youtube så det gör inget. Men jag är så glad! Ni är bäst Tokio Hotel! Dom tackar så mycket för alla fans som har röstad på dom. Speciellt mig! XD skoja bara!
Kram Brum! Bilden “http://sathyrica.com/wp-includes/images/smilies/hearts.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.


P.S. Bilderna är inte ifrån EMA 08.Bilden “http://sathyrica.com/wp-includes/images/smilies/hearts.gif” kan inte visas, då den innehåller fel.
Image Hosting by Picoodle.com

Sorry glömde. XD

Jag glömde skriva ett inlägg idag, fast jag skriver ju nu XD. Men jag ska skriva mer imorrn bye!
Kram Brum!


Onsdagar!

Onsdagar är typ den bästa skoldagen. Det är för att dom enda lektioner är svenska, klassråd, bild, kör och musik! det är skönt. Idag på bilden börja vi med en ny bild. Man ska rita ett fönster och typ lite mer. Det är ok men inte jätte roligt precis. På musiken håller vi på med musikalen. Tyvär kan jag inte säga vilken musikal vi sak ha, för det är hemligt. Lngtar tills vi får veta vilka roller vi ska ha. Undra vilken jag ska ha.
Ops glömde att skriva Barack Obama vann. Jag tycker att det var bra även fast jag inte bor i USA. Palla fortsätta med Irak kriget som John McCain ville. Obama du var värd att vinna.
Kram Brum! <3 ska sova snart börjar bli lite trött.
God Natt! Natti Natti!




Tokio Hotel!

Asså gud jag har glömt att skriva en sak på min blogg. Vill ni veta?
Jo jag har glömt att skriva att mitt favvo band är Tokio Hotel, jag är helt beroende av dom. Dom äger oxå är dom söta! Deras musik är så grymt bra. Ja det var det jag ville säga! Snart är det EMA och TH är nominerade i katergorierna "headliner" och "best act ever" hoppas att dom vinner!!! jag har röstat som en galning
Kram Brum! TH für immer!!! = TH för alltid!!! (för ni som inte vet)


Ready, Set, Go!

Stressman

Idag så har jag haft syslöjd och jag håller på att göra ett gosedjur. Jag gör en ljusgrön stressman. HIHI!
Just nu ser jag lite på project runway. Det är typ nån repris. Men jajja.
Jag ska skriva mer i kväll.
Kram Brum



Zzz...

Hej jag ska sova snart mina ögon är as trötta typ. Idag var det första simträningen efter lovet. Allting var sig likt och inte fick vi lättare träning bara för att det har varit lov.
Har saknat alla så mycket  över lovet
Kram Brummie. Zzz...


Nu bloggar jag igen! BRA VA!?

Hej festen var jätte rolig och tack så mycket för alla presenter Denise och jag fick. Tack så mycket för sjalen, linnet, sminket, glassen (handukar) och örhängena som jag fick i torsdags av Denise. Opps.. Jag glömde jag fick ett pin oxå. Stort tack Alice, Linnea, Emma, Oliver och Filippa. Synd att ni andra på simningen inte kunde komma.
Vi gick "bus eller godis" i mitt hus och vi fick jätte mycket godis. Vi hade så roligt!
Hos tandläkaren gick det bra. Dom satte in två ståltråds grejer på båda sidorna av en tand. Jag får inte äta segt godis. =(
Jag har inte bloggat sen i torsdag för igår var jag sjuk och i fredags var det mycket med festen. Men nu ska jag börja blogga igen.
Kram Brum!


RSS 2.0