Halloween fest imorrn!

Idag ska jag och Denise köpa saker till festen. Vi ska ha en halloween fest för våra simkompisar imorrn. Det ska bli så roligt.
Idag ska jag även till tandläkaren som inte är lika roligt precis. BUUU... för det! För längesen så tyckte jag att det var roligt att gå till tandläkaren, men inte längre för jag måste gå dit så ofta. Jag ska få tandställning. Det är hemskt. Fast jag kommer ju få världens snyggaste leende efter MOHAHA nu är ni väl avundsjuka.
Kram Brum!

Hem ljuva hem!

Hej jag har kommit hem nu ifrån Finland. Igår hann jag inte blogga för vi hade lite bråttom.
Det har varit jätte härligt och jag hoppas att jag åker dit nästa år. Här kommer lite bilder från Muminön!  
Kram Brum!






Idag...

Idag har vi badat, ätít jätte god middag och gått på promenad till muminön. Det har varit jätte härligt och imorrn innan lunch ska vi bila till helsingfors. Vi ska sedan ta båten där ifrån.
Kram Brum!


Badat!

Nu sitter vi vid datorn igen och bloggar. Vi har badat och det var jätte härligt. Vi ska bada mer sen.
Vi spelade precis ett spel men sen råka jag kryssa och jag blev lite arg på mig själv. Men jajja!
Kram Brum!
Det här är en bild på den stora poolen och den lilla bubbelpoolen. Det finns även en liten varm pool och en stor bubbelpool också.
 
Det här är en bild på utomhuspoolen som är lite varmare än den stora poolen.

Hotellet!

Hej nu  har jag precis kommit fram till hotellet. vi sitter och väntar på att våra rum ska bli lediga. Filippa och jag ska ha ett eget rum, det ska bli skönt.
Igår på båten åt vi buffe och det var jätte gott. Det fanns världens godaste chokladmousse där. ÄLSKAR BUFFE!
Bye! Jag hoppas att datorn blir ledig flera gånger så jag kan blogga.
Kram Brum! <3
GALAXY!

Precis kommit hem

Hej igen jag kom precis hem från stan. Jag köpte en tröja, ett par örhängen och låna två böcker. Jag tänkte köpa en annan tröja som var vit med en dödskalle på, men jag tyckte att den var lite genomskinlig. Filippa köpte ett par örhängen, en småkompis, scarf och en påse med saker i som dom sålde ut. Vi hade jätte roligt och snart ska vi åka till FINLAND!
Kram Brum!
Det här är tröjan som jag köpte. Jag älskar den. Den e från Gina Tricot och kostar 99:-


Det här är örhängena som jag köpte. Dom är från Ur&Penn och kostar 29 :-

Finland!!!

Idag kl.12.00 ska jag på stan med min kompis Filippa. Vi ska ha as roligt. Jag har bestämt att jag ska köpa två tröjor från gina tricot som e jätte fina. Annars vet jag inte vad jag ska köpa. Men det ska bli roligt
Ikväll ska vi två åka till Finland så då kommer jag inte kunna blogga. Jag kommer hem sen igen på onsdag förmiddag. Fast jag kanske kan blogga för dom har en dator på hotellet men den är upptagen ibland eftersom alla på hotellet får använda den. Men jag ska försöka blogga.
Kram Brum
Den här bilden är på hotellet och båten som är brevid hör också till hotellet och kör aldrig. Fast vi brukar aldrig på båten.

Det här en bild på badet som finns på hotellet. det är as härligt!

Höstlov! JIPPI!

Hej äntligen höstlov så härligt. Jag ska till Finland imorrn för trettonde gången. Den här gången följer inte min syster med så jag ska ta med mig min kompis Filippa. Det ska bli så roligt!
Jag har precis sett klart på Corpse Bride med min syster den var as bra fast jag såg den förra veckan också men ändå. Den är rolig och bra. Ni måste se den.
Kram Brum!

Hej igen!

Snart ska jag se på Höök med mamma så jag hinner inte skriva så mycket. Jag har träffat hon som spelar Höök för mina föräldrar känner henne och hennes man. Coolt va XD eller kanske inte riktigt.
Men just nu ser jag på family guy. Det är ett as bra program fast the Simpsons är lite bättre. Jag har sett på the Simpsons ända sen jag var liten till och med innan jag kunde läsa eller kunde engelska. Jag fatta typ ingeting men jag tyckte det var roligt ändå.
Kram Brum

Tjabba!

Hej jag är en glad och sprallig tjej som precis har börjat blogga. Det första gången och jag hoppas att det kommer att vara roligt. Just nu är det roligt men man vet ju aldrig. Jag ska försöka blogga så ofta jag kan. Läs gärna mina inlägg och kommentera gärna det vore ett stor plus!
Om ni undrar värför jag heter brumbrummie så är det för jag kallas för Brum i skolan, fast det är inte alls likt mitt riktiga namn som är Annika. Brum och Annika är lixom inte alls lika som ni märker men ändå. Annika och Brum finns det ens någon likhet lixom b,r,u och m ingen av dom bokstäverna finns i mitt namn. Men jag älskar smeknamnet Brum för det är ett speciellt smeknamn och det gilllar jag.
Men jajja nu får det vara slut för idag bye bye! men vänta jag måste ju fira det är ju mitt första inlägg. Fast neeh jag orkar inte.
Kram Brum!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0